Kara Sevda’da şok Kemal ve Nihan’ın ayrılığı

Ay Yapım imzalı, Kara Sevda’nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümüne Kemal ve Nihan’ın ayrılığı damga vuracak. Yeni bölümde Nihan, Kemal’in hayatını korumak için Emir’le olan mutlu evlilik oyununa hız kazandıracak.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı dizide bu hafta heyecan doruğa tırmanıyor. Nihan; Emir’in tehdidiyle Kemal’in kalbini paramparça edecek. Nihan ve Emir’i bir arada gören Kemal, Nihan’a inanmasa da yaşadıklarıyla darmadağın olacak.

Bölümde, Nihan’ın Kozcuoğlu Holding’te iş hayatına adım atması Kemal’le tekrar karşı karşıya gelmesine neden olacak. Nihan ve Emir’in mutlu evlilik oyunlarına bir kez daha şahit olan Kemal artık savaşacak bir cephe kalmadığına inanmaya başlayacak. Kemal, büyük aşkını geride mi bırakacak?

EMİR VE ZEYNEP İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKACAK MI?

Nihan’ı tehdit ederek Kemal’i kalbinden vurmayı başaran Emir, Zeynep’le yaşadığı yasak ilişkiyle köşeye sıkışacak. Emir ve Zeynep’in yakınlığından şüphelenen Nihan, ikilinin ilişkisini hazırladığı oyunla ortaya çıkarmaya çalışacak. Nihan’ı tehditle elinde tutan Emir, Zeynep’le ilgili acımasız kararını verecek. İz peşine düşen Nihan, Emir ve Zeynep’in ilişkisini ortaya çıkarabilecek mi?

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Burcu Görgün ve Özlem Yılmaz’ın senaristliğini üstlendiği Kara Sevda soluk soluğa izlenecek yeni bölümüyle 11 Mayıs Çarşamba günü Star TV’de ekrana gelecek.

https://www.youtube.com/watch?v=8i7ca4hnmCc

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.