Kara Sevda’da Nihan sonunda Kemal’e teslim oldu

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün akşam ekrana gelen bölümü, Nihan ve Kemal’in kavuşmasına sahne oldu. Bölümün final sahnesinde Nihan sonunda Kemal’e teslim oldu.

Emir’in kendisinden şüphelendiğini anlayan Nihan, Kemal’in artık anlam veremediği bir korkuyla ondan bir kez daha kaçmaya çalıştı. Nihan, tüm kalbiyle bağlı olduğu Kemal’den ne kadar uzak durmaya çalışsa da, bunu başaramadı..

İşte haftalardır beklenen o an:

YouTube video

Bölümde Ozan’ın ölümüyle ilgili sır perdesi aralandı. Kemal’in Ozan’ın katilinin peşinde olduğunu bilen Emir, bu ölümdeki izlerini örtmek için gerçek katili devreye sokmaya karar verdi. Kemal’in peşinde olduğu katil ise en yakınındaki kişilerden biri, kendi öz abisi Tarık’tan başkası değildi. Emir, bir kez daha Kemal’i durdurmak için, kirli işlerine bulaştırdığı Tarık’ı kullanmak için düğmeye bastı.

Ozan’ın katili ortaya çıktı:

YouTube video

Kara Sevda’nın yeni bölümü 23 Kasım Çarşamba, saat 20:00’da Star TV’de yayınlanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.