Kara Sevda’da Nihan ile Zeynep’in nefes kesici yüzleşmesi

Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde, Nihan’ın kardeşi Ozan’ın ölümü ardındaki sır perdesi aralanmaya başladı ve Nihan ile Zeynep’in nefes kesici yüzleşmesi bölüme damga vurdu.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın dün akşam ekrana gelen bölümünde Kemal ve Nihan, Zeynep’in Ozan’ı boğarken çekilmiş görüntülerini izlemelerinin ardından yaşananlar ekrana geldi. Bu olayın ardından Zeynep kaçsa da Nihan, hiç beklemediği bir anda onu buldu ve kardeşinin ölümünün hesabını sordu. Zeynep’in boğazına yapışarak onu her şeyi itiraf etmeye zorlayan Nihan’ın sinir krizi geçirdiği anlar, izleyicileri ekran başına kilitledi. Nihan’ın yaptığı baskıya dayanamayan Zeynep’in “Ben öldürdüm” itirafı ise Nihan’ı çılgına döndürdü. Nihan’la aralarındaki hararetli tartışma sırasında yere düşen Zeynep’in hamile olduğunun ortaya çıkması Nihan için sürpriz oldu.

İşte, Nihan’ın Zeynep’ten hesap sorduğu o nefes kesici anlar:

YouTube video

“Zeynep’i adalete teslim edeceğim”

Bir fırtınanın tam ortasında kalan ve kardeşinin suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışan Kemal, Nihan’a Zeynep’i bulup onu adalete teslim edeceği sözünü verdi. Kemal ve Nihan, çok uzaklara kaçmayı planlayan Zeynep’in peşine düştü. Ancak Zeynep’i takip eden sadece onlar değildi. Oğlu Ozan’ın öldürüldüğü gerçeğiyle büyük bir yıkım yaşayan Vildan, herkesten habersiz harekete geçti ve kimsenin beklemediği bir anda silahını Zeynep’e doğrulttu. Final sahnesine damga vuran silahtan çıkan o tek kurşun, izleyicilerde şok etkisi yarattı.

İşte, bölüme damgasını vuran sürpriz final sahnesi:

YouTube video

Kemal, kollarının arasında ölümle pençeleşen Zeynep’i yaşatmayı başaracak mı?, Nihan’ın, Zeynep’in Emir’den hamile olduğu gerçeği karşısında tepkisi ne olacak?, Kemal ile Nihan, bu zor günlerin üstesinden gelebilecek mi? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Kara Sevda’nın heyecan dolu yeni bölümü 15 Mart Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.