Kara Sevda’da Kemal’in Emir’e büyük sürprizi

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde, Kemal ve Nihan’ın Ozan’ın katilini bulmak için birlikte hareket etmeye başlamasının ardından tekrar sertleşen Kemal ve Emir savaşı ekrana geldi. Artık iki düşmanın birbirleriyle olan savaşı, ailelerini de hedef almaya başladı. Emir’in, Kemal’i durduracağını düşünerek, ailesinin ekmek teknesi olan berber dükkanını yakması, herkes için şok etkisi yarattı. Kemal’in Emir’e cevabı, hiç beklemediği şekilde en zayıf noktasından geldi. Herkesin öldü bildiği, Kozcuoğlu ailesinin sır gibi sakladığı, Emir’in bitkisel hayattaki annesi Müjgan, basın ordusunun gözleri önünde ambulansla Emir’in evine getirildi.

Kemal’in Emir’e büyük sürprizi:

YouTube video

Kara Sevda’nın yeni bölümü 16 Kasım Çarşamba, saat 20:00’da Star TV’de yayınlanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.