Kara Sevda’da Kemal ve Nihan’ın duygu dolu anları

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde, Kemal ve Nihan yeniden bir araya geldi. Aşıklar, Ozan’ın katilini bulmak için birlikte hareket etmeye karar verdiler. Ozan’ın cezaevindeki son gününde yaptığı telefon konuşmalarını dinleyen Nihan, büyük bir üzüntüyle sarsıldı. Ozan’ın öldürüldüğünü çözen Nihan, yaşadığı acıyla Kemal’e sığındı. Yaşadıkları kayıpların ardından Kemal ve Nihan’ın ilk kez yakınlaşması dizinin hayranlarının beğenisini topladı.

YouTube video

Ozan’ın ölümüyle ayrılan Kemal ve Nihan, bu ölümün sırlarıyla tekrar yakınlaşmaya başladı. Nihan’ın, Kemal’in kollarında teselli bulduğu sahneler izleyiciye duygusal anlar yaşattı. Emir’in gelişiyle Nihan’ın bu mutlu anları bir kez daha son bulurken, Kemal’in Emir’e oynadığı oyun, nefes nefese izlendi. Emir’in Nihan’ı bulmak için Kemal’in evine yaptığı baskın, büyük bir bozguna dönüştü.

Kemal’in Emir’e oynadığı oyun:

YouTube video

Kara Sevda’nın heyecanla beklenen yeni bölümü 9 Kasım saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.