Kara Sevda’da Kemal ve Nihan kick boks ringinde bir araya geliyor

Kara Sevdalılar Kemal ve Nihan dizinin yeni bölümünde kick boks ringinde bir araya geliyorlar. İkilinin boks ringinden yansıyan aşk dolu karşılaşması bölümde unutulmaz anlara sahne olacak.

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’da bu hafta Kemal ve Nihan arasındaki karşı konulamaz çekim, ikiliyi ringe taşıyacak. Dizide, Ozan’ın katilini bulmak için yeniden bir araya gelen Kemal ve Nihan’ın gözlerden uzakta buluşmaları ikilinin arasındaki çekimi körükleyecek. Nihan’ın Kemal’e meydan okumasıyla gerçekleşecek kick boks karşılaşması ise izleyicilere boks ringinde bile aşk sahnesi olurmuş dedirtecek.

kara-sevda

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül, dizinin çok konuşulacak sahnelerinin çekiminden önce özel ders aldı. Konunun uzmanları eşliğinde gerçekleşen çekimlerde Özçivit ve Neslihan’ın başarılı kick boks performansları yeni bölümde izleyiciyle buluşacak.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda 16 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.