Kara Sevda’da Kemal, Nihan’ı kurtarabilecek mi?

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde heyecan yine doruktaydı. Kemal’den sonsuza dek kurtulmak için Galip’le birlikte şeytani bir plan yapan Emir, oyununu kusursuz biçimde uyguladı. Emir’in tuzağına düşen Kemal, bir kez daha özgürlüğünü kaybetmekle yüz yüze geldi. Emir’i gizlice takip eden Nihan da bir anda bu tehlikeli oyunun ortasında, ölümle burun buruna geldi.

Nefes kesen bölümde; Kemal’i kaybetmenin çaresizliğiyle boğuşan Asu ise Kemalsiz bir hayattansa ölmeyi tercih ederek, intihara kalkıştı.

Ölümün eşiğinde olan Kemal, Nihan’ı kurtarabilecek mi? ve Asu’nun intihar teşebbüsü nasıl sonuçlanacak gibi soruların cevapları Kara Sevda’nın 46. Bölümünde ekrana gelecek.

46.bölüm fragmanı:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.