Kara Sevda’da harmandalı ekran başındakileri büyüledi

Kara Sevda’nın dün akşam ekrana gelen bölümünde yol ayrımına gelen Kemal ve Nihan’ın ayrılık konuşması geceye damga vurdu.
Kemal ve Nihan’ın gözyaşları içinde geçen veda konuşması ekran başındaki milyonları da gözyaşlarına boğdu. Sosyal medyada beğeni toplayan sahnede çalan Pera adlı müzik grubunun “Seni Kaybettiğimde” adlı şarkısı duygulara tercüman oldu.

KEMAL VE NİHAN’DAN HARMANDALI!

Bölümde; Kemal ve Nihan’ın birbirlerine duydukları özlem ikilinin gözlerden uzak yeraltında buluşmasıyla sona erdi. Beş yıl önce aldığı yüzükle Nihan’ın karşısına çıkan Kemal cevapsız kaldı. Heyecan dolu bölümde gerçekleşen Zeynep ve Ozan’ın düğününde karşı karşıya gelen iki aşığın oynadığı Harmandalı ekran başındakileri büyüledi.

Harmandalı sahnesi

YouTube video

Kara Sevda, her Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekrana geliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.