Kara Sevda’da büyük sır açığa çıktı

‘Kara Sevda’nın dün akşam ekranlara gelen bölümünde Leyla’nın vurulmasının ardındaki izlerin peşine düşen Kemal, Kozcuoğlu’nun en büyük sırrını açığa çıkardı. Tansiyonun bir an bile düşmediği bölümde Emir, büyük bir darbe aldı.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde tüm gözler Kozcuoğlu Ailesi’ne çevrildi. Kemal ve Nihan’ı birbirinden ayırmak için her türlü oyuna başvuran Emir, babası Galip’in tehlikeli hamlesiyle güç kaybetti. Galip’in, Kozcuoğlu Holding’in kirli işlerini ortaya çıkaran Leyla’nın vurulması, Kozcuoğlu’nu sona yaklaştırdı. Leyla’nın vurulmasının ardındaki izlerin peşine düşen Kemal, bir yandan Galip’i öldüreceğini bilen Ayhan’ı durdurmak isterken diğer yandan Kozcuoğlu’nun en büyük sırrının peşine düştü. Leyla’nın yaşam mücadelesini kazanmasıyla ekran başındakiler derin bir nefes alırken, Kemal ise Ayhan’ı durdurmayı başardı ve aynı zamanda Kozcuoğlu’nun en büyük sırrını açığa çıkardı. Otuz yıl önce şirketi maddi darboğazdan kurtarmak için gizlice gömdüğü radyoaktif atıklar, Galip’in sonunu getirdi. Gözleri önünde babası Galip’in tutuklanmasına tanık olan Emir, hayatının en büyük darbelerinden birini aldı. Kemal’e olan öfkesinin alev topuna dönüştüğü Emir’in Kemal’e nasıl karşılık vereceği büyük bir merakla beklenecek.

İşte, bölüme damgasını vuran o sahne:

YouTube video

Kemal ve Nihan, kızları Deniz’le birlikte baharı karşıladı!

Emir’in evlerini kundaklatmasının ardından Leyla’nın vurulma haberi ile sarsılan Kemal ve Nihan, kızları Deniz’le birlikte baharı karşıladı. Parkta kızlarıyla oynayan Kemal ve Nihan, bir aile olarak mutlu anları ekran başındakilere de keyifli anlar yaşattı.

İşte, Kemal ve Nihan’ın kızları Deniz’le birlikte parktaki eğlenceli anları:

YouTube video

‘Kara Sevda’nın heyecan dolu yeni bölümünde Kemal ve Nihan’ın önündeki en büyük engel olan Emir’in işlediği tüm suçlar ortaya çıkacak mı, Mercan, Emir ve Asu’nun suçlu olduğunu kanıtlayacak delillere ulaşabilecek mi ve Zeynep, tüm engellere rağmen tek sevdiği adamla, Emir’le bir araya gelebilecek mi gibi sorular cevap bulacak.

‘Kara Sevda’nın yeni bölümü 10 Mayıs Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.