Kara Sevda’da bu hafta soluksuz anlar yaşanacak

Kara Sevda’da bu hafta Kemal ve Emir arasında başlayacak soğuk savaş ekran başındakilere soluksuz anlar yaşatacak.

Ay Yapım imzalı, Kara Sevda’da bu hafta Kemal ve Emir arasında en sert savaş başlıyor. Heyecan dolu bölümde Emir’in maskesini düşürmek için sıkı bir iz süren Kemal ve Nihan’ı gerilim dolu anlar bekliyor. İki aşığın karanlık gecenin peşine düştüğünü öğrenen Emir daha da hırslanarak geri dönüşü olmayan adımlar atıyor.

Büyük beğeni toplayan Kara Sevda’da; karanlık gecenin tek şahidi olan Karen’i Emir’in kaçırdığını öğrenecek olan Kemal, onu kurtarmayı başaracak. Önce ağbisi Tarık’ın, Emir’in emrinde çalıştığını, ardından kız kardeşi Zeynep’in Emir’le aynı çatı altında yaşayacağını öğrenen Kemal, yeni bölümde düşmanının maskesini düşürmeye çok yaklaşacak.

Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Zerrin Tekindor’un rol aldığı, Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda heyecan dolu yeni bölümüyle 17 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.