Kara Sevda’da aşkın gücü konuşacak

Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde; yeniden bir araya gelen iki âşık Kemal ve Nihan yeni bölümde Zeynep’in vurulmasıyla yara alacak. Kara Sevdalılar, bu yarayı iyileştirebilmek için tüm engellere rağmen aşklarına sıkıca sarılacak.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde Kemal, vurulan Zeynep’in hayatını kurtarmak için mücadele verecek. Oğlu Ozan’ın öldürüldüğünü öğrenerek hayatının yıkımını yaşayan Vildan’ın elindeki silahtan çıkan o tek kurşun, Kemal ve Nihan’ı yeniden aileleri arasında bırakacak. Âşıklar büyük bir vicdan muhasebesiyle baş başa kalacak.

Nihan’ı bekleyen hayati karar

Kemal’in kardeşi Zeynep, yaşam savaşı verirken Nihan, gözünü karartacak ve adaletin yerini bulması için harekete geçecek. Ancak bu, Nihan’ı hayatının en zor kararıyla karşı karşıya getirecek. Bir yanda sevdiği adam, diğer yanda ise oğlunun ölümüyle ilgili duyduğu gerçekleri sindirememiş annesi olan Nihan, kendini büyük bir karar aşamasında bulacak. Artık ortada hiçbir sırrın kalmaması ve tüm gerçeklerin ortaya çıkması için çaba sarf eden Kemal ve Nihan, birlikte kurdukları gelecek hayallerine kavuşabilmek için virajlı yollardan geçecekler.

Ozan’ın ölümüne dair çok önemli bir düğümün çözüleceği; Kemal ve Nihan’ın hayatlarının en zor sınavını vereceği; Zeynep’in gözlerini açıp açmayacağı sorularının yanıt bulacağı Kara Sevda’nın sürükleyici, heyecan dolu yeni bölümü 15 Mart Çarşamba saat: 20:00’de Star TV’de.

Kara Sevda 60. Bölüm Fragmanı:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.