Kara Sevda’da asıl savaş şimdi başlıyor

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde Kemal’in Deniz’le ilgili gerçeği öğrenmek için verdiği heyecan dolu mücadele yürekleri hoplattı. Deniz’in babasının kim olduğunu kesin bir şekilde öğrenmek için babalık testi dışında bir seçeneği kalmayan Kemal, Deniz’den örnek almak için ajanlara taş çıkartacak planını devreye soktu. Emir’in evine gizlice girerek Deniz’den DNA örneği aldığı sahneler nefes nefese izlendi. Kemal’in yaptığı kusursuz plan, Ayhan ve Zehir’in yardımıyla başarıya ulaştı.

İşte o nefes nefese izlenen sahneler:

YouTube video

Deniz’den aldığı örnekle babalık testi yaptıran Kemal, Deniz’in kızı olduğunu öğrendiği . Baba olduğunu öğrenen Kemal, bir taraftan büyük bir mutluluk yaşarken, diğer taraftan ondan kızını çalan Emir ve Nihan’a büyük bir kin duymaya başladı. Kemal için artık Deniz’den daha önemli hiçbir şey yokken, yaşananlar yeni bir savaşın habercisiydi. Daha önce Emir’le olan mücadelesinden çok daha öte bir durumun içindeki Kemal için savaş asıl şimdi başlıyor.

Kemal’in Deniz’in babası olduğunu öğrendiği duygusal sahneler:

YouTube video

Kara Sevda’nın yeni bölümü 18 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00’da Star TV’de

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.