Kara Sevda, Yunanistan’ı da etkisi altına aldı

Ay Yapım’ın sezonu başarılarla kapatan dizisi Kara Sevda, geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başladığı Yunanistan’ı da etkisi altına aldı. Yunanistan’ın önde gelen televizyon kanallarından Mega TV’de yayınlanmaya başlayan Kara Sevda, aldığı yüksek reytinglerle ülkenin en çok izlenen dizisi oldu.

Ay Yapım’ın başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün yer aldığı, Hilal Saral’ın yönetmenliğinde çekilen dizisi Kara Sevda Yunanistan’da gündeme oturdu.

Haziran ayının ikinci yarısında Mega Tv’de yayına başlayan dizi, sürükleyici hikayesi ve sevilen oyuncularıyla Yunanlı izleyicilerin de büyük beğenisini topladı ve aldığı yüksek reytinglerle kanalın da yüzünü güldürdü.

Yunanistan’da yayınlanan son bölümüyle totalde %24 reyting alan Kara Sevda, eylül ayından itibaren yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.