‘Kara Sevda’ nefes kesen yeni bölümüyle ekrana geliyor

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ilk bölümüyle izleyenlerin gönlünü fetheden ‘Kara Sevda’ nefes kesen yeni bölümüyle ekrana geliyor.

İlk bölümde aşklarıyla milyonları büyüleyen Kemal ve Nihan’ın yeni bölümde verdikleri kararların arkasında nasıl duracakları büyük bir merakla bekleniyor. Dizide bu hafta; erkek kardeşini kurtarmak için Emir’le anlaşmalı evlilik yapmak zorunda kalan Nihan, Kemal’in Zonguldak’tan İstanbul’a dönüşüyle adeta sarsılacak. Maddi olarak artık güçlenen Kemal, Emir’le ihale masasında karşı karşıya gelecek. Mutluluk oyunu oynayan Nihan ve aradan beş yıl geçmesine rağmen yarası hala taze olan Kemal’in aşkı yeni bölümde nasıl kara sevdaya dönüşeceği ekrana gelecek. Rakibi olan Kemal’i daha yakından tanımak isteyen Emir ise geçmiş yıllarda yaşayanan bu büyük aşktan habersiz Nihan’la kutlayacakları 5.evlilik yıldönümleri partisine Kemal’i de davet edecek.

MELİSA ASLI PAMUK KARA SEVDA’DA!

Kara Sevda’nın ikinci bölümüyle dizinin kadrosuna adını Kurt Seyit ve Şura’da canlandırdığı karakterle duyuran Melisa Aslı Pamuk dahil oluyor. Güzel oyuncu Kara Sevda’da;Kemal’in hayatını değiştiren patronunun yeğeni, Asu karakterine hayat verecek.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği Kara Sevda heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.