Kansersiz Yaşam Derneği, 10.yılını kutluyor

Kansersiz Yaşam Derneği, 10.yılını 4 Aralık’ta Four Seasons Hotel’de, Ajda Pekkan ve Ozan Doğulu’nun sahne alacağı muhteşem balo ile taçlandırıyor. Ebru Akel’in sunuculuğunu üstlendiği gecede, Eser Yenenler Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağış toplamak için sahnede olacak.

Kansersiz Yaşam Derneği; kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz’ın önderliğinde sağlıklı ya da kanser hastası olan herkese, kansersiz bir dünyanın mümkün olduğunu anlatmak ve hastalıkla tanışmamaları için 7’den 70’e farkındalık ve bilinçlendirme çalışmaları için 10 yıl önce yola çıktı.

Geçtiğimiz sezon final bölümünde düzenledikleri gala gecesinin tüm gelirini Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlayan ve “YaşaTır” projesiyle Türkiye’yi gezerek kan ve donör bağışları için destek olan Show TV’nin Ay Yapım imzalı Çukur dizisi oyuncularının tam kadro katılacağı baloda iş, cemiyet, sanat ve spor dünyasından destekçiler bir araya gelecek.

Dernek, yaptığı tüm projelerle toplumsal alanda ‘Kansersiz bir yaşam ideali’ adına pek çok ihtiyacı gidermenin yanı sıra medyada çok ses getiren ve farkındalık yaratan sayısız etkinliklere imza attı. Toplanan bağışın yerini ve gerçek değerini bulduğu projeleri hayata geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşayan, bağımsız denetim raporları ile şeffaflık ilkesinde liderliği göğüsleyen Kansersiz Yaşam Derneği, kuruluşunun 10. yılında gönül dostları ve destekçileri ile düzenleyeceği baloda buluşuyor.

KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ KİMDİR?

Kansersiz Yaşam Derneği, 10 yıldır pek çok eğitim, farkındalık, bilinçlendirme projelerinin yanı sıra, kanser hastası ve yakınlarına yönelik moral, motivasyon etkinlikleri de düzenliyor. Ayrıca kamusal alanda gerçekleştirdiği Tedavi Alanı İyileştirme Projeleri ile de adından sıkça söz ettiriyor. Geçen yıl Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde İstanbul’da kamuya ilk ve tek olan Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi’ni ve İstanbul’da kamuya ait en büyük Çocuk Hematoloji/Onkoloji Yataklı Servisi’ni yapılandırarak ve teknik teçhizat eksiklerini tamamlayarak halkın hizmetine açtı. Geçen yıl başlayan “Çukur’da Umut Var” projesi kapsamında, 80 kişilik mobil seminer tırı YaşaTIR da, kan ve kök hücre bağışı toplamak amacıyla yolculuğuna devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.