Kanser tedavisi gören Jane Fonda’dan sevindiren haber

Bir süredir kanser tedavisi gören Hollywood yıldızı Jane Fonda, hastalığının gerilediğini ve kemoterapiyi sonlandırabileceğini açıkladı. Çarşamba günü 85 yaşına girecek olan Fonda “Bunun kendisi için şu ana kadarki en büyük doğum günü hediyesi” olduğunu söyledi.

Lenfoma’ya yakalanan ve tedavi gören Hollywood yıldızı Jane Fonda, hastalığının gerilediğini duyurdu.

Çarşamba günü 85 yaşına basacak usta oyuncu, “Bunun kendisi için şu ana kadarki en büyük doğum günü hediyesi” olduğunu söyleyerek “Benim için dua eden ve iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim. Bu iyi haberde bunun büyük bir payı olduğuna eminim” dedi.

Instagram’da 1.9 milyon takipçisi olan Fonda, sosyal medya hesabında hayranlarına Eylül ayında yaptığı açıklamada, “Tedavi edilebilecek bir kansere yakalandığını ve bu yüzden çok şanslı hissettiğini” ve altı aylık bir kemoterapi tedavisi alacağını ifade etti.

Kanser hastalığının iyileşme sürecinde olduğunu ve doktorun kemoterapiyi sonlandırabileceğini aktaran Fonda şöyle devam etti: “Özellikle mutluyum çünkü ilk dört kemoterapi tedavim benim için oldukça kolaydı, sadece birkaç gün yoruldum. Son kemoterapi ise zordu. İki hafta sürdü ve birçok şeyi başarabilmeyi zorlaştırdı.”

Lenf sistemi kanseri olan Hodgkin Dışı Lenfoma daha az yaygın olan bir kanser türü. Kötü huylu bu lenfoid hücreler kan ve lenf dolaşımı aracılığı ile vücudun diğer kısımlarına da yayılabiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.