Kanal D’nin yeni dizisi “Evlat Kokusu” için Amsterdam’da hapishane kapatıldı

Amsterdam’da hapishane kapatıldı!

Yakında Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak Evlat Kokusu, Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan büyük bir sevgi, nefret, aşk, entrika ve fedakârlık öyküsünü konu alacak.

Yapımını Endemol Shine Türkiye’nin yaptığı Kanal D’nin yeni projesi Evlat Kokusu’nun Amsterdam çekimleri Endemol Shine Hollanda ortaklığında yapıldı.

Suç oranı hayli düşük olan Hollanda’da, yeterli suçlu olmadığı için kapatılan ve 2014 yılından bu yana film platosu olarak kullanılan Utrecht Wolvenplein Hapishanesi’nin de kullanıldığı çekimlerde 40 kişilik prodüksiyon ekibine, 150 figürasyon eşlik etti.

Hande Soral: Çok heyecanlıyım!

Dizinin başrol oyuncularından Hande Soral da canlandırdığı karakter ile ilgili “Zeyno şimdiye kadar oynadıklarımdan farklı, ilk defa çocuğu için savaşan bir anneyi oynuyorum ve bu beni çok heyecanlandırıyor” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.