Kanal D’nin yeni dizisi Adı Efsane’nin çekimleri başladı

Yakında Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in yer aldığı yeni dizisi “Adı Efsane”nin çekimleri başladı.

D Productions imzalı 2017’nin efsane projesi olmaya aday olan dizinin ilk set fotoğrafları da önceki gün basın ile paylaşıldı.

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun bu zamana kadarki alışılagelmişin dışında bir karakter ile ekrana geleceği dizide, her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadele anlatılacak.

“ Herkes ikinci bir şansı hak eder” sloganı ile efsane olacak “Adı Efsane”nin genel hikâye ve künyesi ise şöyle;

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

blank

Künye
Yapım: D Yapım
Yapımcı: Müge Turalı Pak – Ayşe E. Durmaz
Drama Koordinatörü: Emel Sakarya Aksoy
Yönetmen : Devrim Yalçın
Uygulayıcı Yapımcı: Ebru Sakal
Senaryo: Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu, Hilal Yıldız
Görüntü Yönetmeni: Kemal Sözen
Sanat Yönetmeni: Aynur Topalak
Müzik: Alpay Göltekin
Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu (Tarık), Gökçe Bahadır (Bahar), Rojda Demirer (Seçil), Reha Özcan ( Hasan), Güneş Hayat ( Kevser ), Bülent Düzgünoğlu ( Seyfi), Cem Yiğit Üzümoğlu ( Hakan), Almila Ada ( Melis ), Leya Kırşan ( Zeynep), Baran Bölükbaşı ( Fiko), Hakan Ummak (Sadık)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.