Kanal D’nin ödüllü dizisi Dönence, Anne ve kızları hikayesi ile de çok konuşulacak

Kanal D’nin, yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.

İzmir Foça’nın tarihi güzelliğini izleyici ile buluşturmanın yanı sıra, farklı ve duygusal hikayesiyle de çok konuşulacak olan Dönence daha şimdiden büyük merak uyandırdı.

Sümeyye Aydoğan’ın Gece karakterine hayat verdiği dizide Didem İnselel, Gece ve Gülce’nin annesi Verda karakteri ile, Ülkü Hilal Çiftçi ise Gülce karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Gülce’nin rahatsızlığı sebebiyle İzmir Foça’da yepyeni bir hayata merhaba diyecek olan anne ve kızları duygusal sahneleri ile de izleyiciyi derinden etkileyecek.

blank

Cannes ödüllü dizi…

Dönence, Cannes’dan ödülle dönen “Exceptional” isimli dizinin uyarlaması… İsrail formatlı, orijinal adı “Exceptional” olan dizi farkındalık yaratan senaryosu ile Fransa’da 2022 MIPCOM Cannes Diversify TV Ödülü’ne layık görüldü.

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın yaptığı Dönence’nin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli otururken, senaryosunu ise Nuray Uslu kaleme alıyor. Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Emre Kınay, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Alara Bozbey, Ahmet Varlı, Arda Uysal, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Duygu dolu hikâyesiyle, merakla beklenen Dönence yakında Kanal D’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.