Kanal D, sahneleri tepki çeken “Bir Umut Yeter”in fişini çekti

Kanal D, yayın hayatına başlayan Bir Umut Yeter’i, tepki çeken sahnesinden sonra fişini çekti. Dizi yayın akışından kaldırıldı.

Yeni sezona birbirinden iddialı dizilerde başlayan Kanal D’nin büyük umutla yayına soktuğu dizi Bir Umut Yeter için karar verildi. Dizi artık yayınlanmayacak, yayın akışından çıkarıldı.

UMUTLAR İYİCE TÜKENDİ

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre gibi güçlü isimleri bir araya getiren dizi için umutlar iyice tükendi. Dizi ilk olarak Perşembe günleri yayınlanmış, beklentilerin altında reyting alınca Cumartesi gününe alınmıştı.

blank

DİZİDEKİ “ÇERKES KIZI” TARTIŞMA YARATTI

Önce reyting yarışında geri kalan dizinin4. bölümünde, Çerkes kökenli vatandaşları rahatsız eden bir söz vardı ve bu söz yüzünden de protesto gösterileri yapıldı. Dizinin 6 Ekim Cumartesi günü yayınlanan bölümünde geçen “Bunun sütü bozuk. Annesi şoförün yeğeniydi çok güzeldi, tam bir Çerkes kızı’ sözleri infial yarattı. Çerkes vatandaşlar diziyi protesto etti.” Vatandaşlar ve Çerkes vekiller kanal yöneticilerini ve dizinin yapımcı ve senaristini kullanılan çirkin dil nedeniyle özür dilemeye davet etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.