“Kanal D Haber Hafta Sonu” Merve Dinçkol’un sunumu ile ekrana gelmeye devam ediyor

Merve Dinçkol’un sunumu ile ekrana gelen Kanal D Haber Hafta Sonu, dünyanın ve Türkiye’nin gündemini, son dakika gelişmelerini ekrana getirmeye devam ediyor.

Siyasetin tartışılan başlıklarından dış politikanın gündemine, sokağın nabzından yaşanan tüm olayların ayrıntılara kadar her şey “Kanal D Haber Hafta Sonu” farkı ile izleyiciye aktarılıyor.

Kanal D Haber’in yeni sezonda gerçeklere ışık tutmaya devam edeceğine değinen Merve Dinçkol:

“Yaşamın dinamizmini siyasetin nabzını, her yıl olduğu gibi yeni sezonda da ilkeli, vicdanlı, en yalın haliyle aktarmaya devam edeceğiz. Haber merkezimizin gündeme damga vuran özel dosyalarını ve sadece Türkiye’nin değil dünyada yankı bulan tüm olayları yine Kanal D Haber’de bulacaksınız. Kanal D Haber yeni sezonda gerçeklere ışık tutmaya devam edecek.”

Kanal D Haber Hafta Sonu, Merve Dinçkol’un sunumu ile hafta sonu saat 19.00’da Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.