“Kanaga” ödüllere doymuyor

Hikayesini Mehmet Günsür, Caterina Mongio, Kaan Yüceil ve Tolga H. Yüceil’in yazdığı; yönetmenliğini ise yine Caterina Mongio ve Tolga H. Yüceil’in üstlendiği, bağımsız bir web dizisi projesi olarak yola çıkan Kanaga ödüllere doymuyor!

Dünyaca ünlü birçok festivallerden davet alan ve ödüllerle dönen Kanaga’ya son olarak Asya internet film, dizi ve müziklerine ödüller veren “Asia Web Awards”dan en iyi oyuncu (Mehmet Günsür) ve en iyi yapım tasarımında iki ödül aldı.

Daha önce sadece festivallerde gösterilen Kanaga bugüne kadar Berlin WebFest, Bilboa Seriesland, Sicilya WebFest festivallerinde yarıştı. Bu festivallerden en iyi internet dizisi, en iyi senaryo, en iyi yönetmen, en iyi müzik ve en iyi yardımcı kadın oyuncu dallarında ödüller kazandı.

blank

“Evrenin ve insanlığın kaynak kodu; bir ve aynıdır!”

Annesinin ölümünün ardından, babasının ölümüyle ilgili hiç bilmediği şeyleri öğrenen Mardin, bu sırrın peşine düşmeye karar verir. Babasının kendisine bıraktığı gizemli bir emanetin rehberliğinde yolculuğuna başlayan Mardin, her durakta esrarengiz bir dünyanın kapılarını aralayacak ve fiziksel olarak deneyimlediğimiz evrenin bilinmeyen boyutlarına ulaşacaktır.

Mardin Tamay’ın yolculuğu yalnızca kendisinin değil, tüm insanlığın yolculuğu olacaktır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.