Kan donduran olay! Cani koca eşini ve kızını diri diri yaktı

Kadına şiddet bitmek bilmiyor. Son acı haber Diyarbakır’dan geldi. Can Yılmaz, eşi ve kızını benzin döküp diri diri yaktı. O panikle 2.kattan atlayan Güllü Yılmaz 12 gün sonra yaşamını yitirdi.

Diyarbakır Ergani’de yaşanan korkunç olay akıllara durgunluk verdi. Eşiyle tartışan 3 çocuk babası Can Yılmaz, evde bidonda bulunan benzini kızı Zeynep ve eşi Güllü’nün üzerine döküp ateşe verdi.

blank

İNTİHARA KALKIŞTI

Kendi üzerine de bir miktar benzin döken Can Yılmaz intihara kalkıştı. Çığlık çığlığa kalan Güllü Yılmaz, 2.kattan atladı. Komşuların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye yangını söndürürken vücutlarında yanıklar oluşan Yılmaz çifti ile kızları Zeynep, Ergani Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

ACI HABER GELDİ

Durumu ağır olan Güllü Yılmaz’dan acı haber geldi. Talihsiz kadın 12 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Tedavileri tamamlanan Zeynep Yılmaz akrabalarının yanına yerleşirken, Can Yılmaz ise polis tarafından gözaltına alındı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.