Kamyon şoförü Blayze Williams çıplak fotoğraflarıyla 800 bin TL kazanıyor

Dünyanın en ateşli kamyon şoförü olarak bilinen Avustralyalı 28 yaşındaki Blayze Williams, kamyon şoförlüğü mesleğini bırakıp internet üzerinden hayranlarına açık fotoğraflarını satarak yılda 85 bin pound (800.000 TL) kazanmaya başladı.

Model olan bir arkadaşının tavsiyesi üzerine kamyon şoförlüğünü bırakıp fotoğraflarını satmaya başlayan Blayze, fotoğraflarında cinsellikle ilgili içerik olmamasına çok dikkat ediyor.

blank

Kamyon şoförü olarak yılda 46 bin pound kazandığını söyleyen Blazye, geçirdiği bir kaza sonrası ayağını kırdığını ve ve 16 ay boyunca çalışamadığını bu yüzden ekonomik sıkıntılar yaşamaya başladığını söyledi.

Arkadaşı kendisine internet üzerinden fotoğraf paylaşarak para kazanacağını söylediği zaman bunu sadece cinsel içerikli film yıldızlarının yaptığını söyleyerek bu işin kendisine uygun olmadığını söyledi. Daha sonra bu işin kendisi için uygun olduğunu düşünüp açık fotoğraflar satmaya başladığını söyledi.

Genç kadın ayağı iyileştikten sonra kamyon şoförlüğü mesleğine geri dönmediğini ve fotoğraf satarak hayatını kazanmaya devam etmeye karar verdiğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.