Kamuda çalışanlara PCR testi zorunluluğu getirildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kamuda çalışan işçilerden haftada bir kez zorunlu PCR testi isteneceğini açıkladı. Bilgin, “PCR testi yaptırmaları işyer/işveren tarafından istenebilecek, test sonuçları gerekli işlemler yapılmak üzere kayıt altında tutulacak” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada “Covid-19 aşısı olmayan işçilerden 6 Eylül itibariyle zorunlu olarak haftada bir kez PCR testi yaptırmaları işyer/işveren tarafından istenebilecek, test sonuçları gerekli işlemler yapılmak üzere kayıt altında tutulacaktır” dedi.

81 İLE YAZI GÖNDERİLDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den tüm kamu kuruluşlarına PCR testi zorunluluğuna ilişkin bir yazı gönderdi.

Genelgeye göre aşı olmayan kişilerden kamu kurumlarında da PCR testi istenecek. Testler kayıt altında tutulacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada “Covid-19 aşısı olmayan işçilerden 6 Eylül 2021 tarihi itibariyle zorunlu olarak haftada birkez PCR testi yaptırmaları işyer/işveren tarafından istenebilecek, test sonuçları gerekli işlemler yapılmak üzere kayıt altında tutulacaktır” ifadeleri kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.