‘Kalp Yarası’ yeni bir dönemece giriyor!

atv’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi ‘Kalp Yarası’ 29 Kasım Pazartesi yirmi ikinci bölümüyle ekrana gelecek.

Ayşe, yaşadığı felaketlerin sorumlusu olarak gördüğü Hande’ye karşı yaptığı tehlikeli hamlenin sonucunda dedesi Şahin’le yüzleşmek zorunda kalır.

Sancakzadelere karşı güçlerini birleştiren Hande ve Yaman, intikamları uğruna yeni bir yola girerler. Diğer tarafta Azade’nin tuzağına düşen Adnan ise reddedemeyeceği bir teklifle Yaman’ın kapısını çalar.

Ferit ilişkilerini toparlamaya çalışsa da Ayşe tüm geçmişi ve geleceğiyle yüzleşmek zorunda kalınca bir karar aşamasına gelir. Ayşe’nin vereceği karar, Ferit ve Ayşe ilişkisini yeni bir dönemece sokar.

‘Kalp Yarası’, yeni bölümüyle, pazartesi 20.00’de atv’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.