‘Kalp Yarası’ ilk bölümü ile ekrana damga vuracak

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği, ekranların yeni fenomeni olmaya hazırlanan ‘Kalp Yarası’, merakla beklenen ilk bölümüyle 28 Haziran Pazartesi akşamı atv de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Görkemli prodüksiyonu ve zengin oyuncu kadrosu ile ekranların yeni efsanesi olmaya hazırlanan ‘Kalp Yarası’nın hazırlık döneminde, başrol oyuncuları Gökhan Alkan, Merve Çağıran, Yağmur Tanrısevsin ve Toprak Can Adıgüzel binicilik eğitimi aldı. İstanbul’daki bir at çiftliğinde deneyimli eğitmenlerle birlikte çalışan oyuncular yoğun çalışma programının meyvesini aldı ve usta birer binici haline geldi.

Hatay-Antakya’nın muhteşem coğrafyasında geçen hikayede, atlar büyük önem taşıyor. Özellikle Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Ferit Sancakzade, tutkunu olduğu atı Fırtına’yı dert ortağı olarak görüyor. Dizide Fırtına adıyla yer alan at, yarış dünyasında Farukhan ismiyle bilinen ünlü bir yarış atı.

‘Kalp Yarası’nın ilk bölümünün can alıcı anlarından biri de Gökhan Alkan, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel atlarıyla gezmeye çıktığı sahnede gerçekleşecek!

Zengin tarihi ve eşsiz kültürü ile medeniyetlerin buluşma noktası olan Hatay-Antakya’da geçen çarpıcı bir aşk öyküsünü ekranlara taşıyacak ‘Kalp Yarası’nın genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyor.

‘Kalp Yarası’; genç yıldızlarla usta oyuncuları bir araya getiren güçlü oyuncu kadrosu, eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsü ile pazartesi akşamlarına damgasını vuracak.

‘Kalp Yarası’ efsanesi, 28 Haziran Pazartesi akşamı atv’de başlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.