‘Kalp Yarası’ heyecanı ile ekrana damga vurdu

atv’nin pazartesi akşamlarına damgasını vuran, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu dizisi ‘Kalp Yarası’ on altıncı bölümüyle ekrana geldi.

Güçlü oyuncu kadrosu, eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsü ile Pazartesi akşamına damgasını vuran Kalp Yarası, #NefesAlamam etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Ferit ve Ayşe geçirdikleri kazanın etkisiyle birbirlerini kaybetme korkusuyla yüzleştiler. Ayşe evine döndüğünde boşanma protokolün yerinde olmadığını görünce, Ferit ve Ayşe aşkı geri dönülemez bir yola girdi. Azade’nin oyunuyla kendilerini mahkeme salonunda bulan ikili tüm yanlış anlaşılmalara rağmen boşandı.

Hande, Hüseyin ve Zümrüt’ü kendi hayatıyla tehdit ederek yalanlarına alet etti. Ayşe’nin karşısına çıkan Hande, anne olamayacağını söyledi; böylece Ayşe, Hande’nin her şeyi hatırladığını öğrenmiş oldu. İki kadın arasında yaşanan tartışmaya Zümrüt müdahale etti ve Hande’yi Ayşe’den uzaklaştırdı.

Azade’nin holdingte işlerin başına geçmesini sindiremeyen Adnan, Azade’ye tavır aldı. Azade buzları eritmek için Adnan’a her şeyden vazgeçtiğini ve holdinge geri dönmesini istediğini söyledi.

Diğer yanda Ferit, Baha’nın ölümünün peşini bırakmadı ve davayı takibe aldı. İtirafçının ailesini ziyaret eden Ferit ve Ayşe gördükleri manzara karşsında işin içinde başka hesaplar olduğundan şüphelenmeye başladı.

Azade’nin Hande ve Ferit’in evlenmesinde ısrarcı olmasına daha fazla dayanamayan Zümrüt, Azade’ye Hande hakkındaki gerçeği söyledi. Duydukları karşısında hayrete düşse de Hande’nin oyununa ses çıkarmayan Azade, planına uygulamaktan geri durmadı. Ancak Azade ve Zümrüt arasında geçen bu konuşmaya Vedia kulak misafiri oldu.

Konakta Hande’yi karşısında gelinlikle gören Ferit, öfkeden deliye döndü. Masanın etrafında toplanmış iki aileyi de umursamadan Hande’ye onu istemediğini söyledi. Ferit’in bu sert çıkışıyla konakta ortalık karıştı.

İş çıkışı sokakta baygınlık geçiren Ayşe ise gözünü hastanede açtı. Doktorun verdiği “Hamilesin” haberiyle genç kadın büyük bir şok yaşadı.

‘Kalp Yarası’, yeni bölümüyle pazartesi atv’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.