“Kalk Gidelim” 17 Ağustos’ta üçüncü sezona sürprizlerle merhaba diyecek

Dal ailesinin yeni maceraları sevenlerini ekrana kilitleyecek.
Şerif’in getireceği haber aileye zor durumlar yaşatacak.

TRT 1’in sevilen dizisi Kalk Gidelim, 3.sezonu ile izleyici karşısına çıkacak.

17 Ağustos Cumartesi günü yeni bölümüyle ekrana gelecek Kalk Gidelim, bu sezon da keyifli hikayelerini seyircisiyle buluşturacak.

Yapımını Staff Film , yapımcılığını ise Eyüp Üstün’ün üstlendiği dizinin kadrosunda Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Alper Saylık, Hayrettin ve Sena Çakır yer alıyor.

blank

Dal ailesinin yeni maceraları

Kalk Gidelim’in ikinci sezonunda birçok sıkıntıya el ele vererek göğüs geren Dal Ailesi, sezon sonunda yadigar evlerinden taşınmak zorunda kalmışlardı.

Üçüncü sezonda ise Sevda ve Seyfettin’in bebek sevinci tüm aileye yansırken, Sevda’nın kardeşi Şerif’in getireceği haber, ailenin aşması gereken büyük bir problemi gün yüzüne çıkaracak.

Usta oyuncuları ve eğlenceli senaryosu ile aile olmanın kıymetini ekrana aktaran Kalk Gidelim, 17 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.