Kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin yeni adresi DasDas

Ünlü oyuncular Mert Fırat ve Didem Balçın, başarılı müzisyenler Harun Tekin ve Koray Candemir ile Mars Entertainment’ın kurucularından Muzaffer Yıldırım İstanbul Anadolu yakasına yepyeni bir sanat, eğlence ve lezzet noktası kazandırıyorlar.

Yemek, tiyatro ve müziği bir arada Batı Ataşehir’de buluşturan DasDas, ziyaretçilerine keşfetmeyi, keyifli deneyimler yaşatmayı, lezzetli yemekler tattırmayı ve sanatla iç içe keyifli vakit geçirtmeyi amaçlıyor. Sahne sanatlarıyla mutfak sanatlarını aynı çatı altında harmanlayan mekânda bir performans sahnesi, bir tiyatro salonu, bir atölye sahnesi, bir de dünya mutfağı restoranı yer alıyor.

Tek işlevli mekanların aksine, DasDas’ta keyfi tüm güne yaymak mümkün olacak. Özel bir mutfağa sahip restoranda kahvaltıyla başlayan günü atölye ve söyleşileri takip ederek geçiren ziyaretçilerin, güzel bir akşam yemeğinin ardından bir oyun izlemek ya da bir konsere katılmak için mekân değiştirmesi gerekmeyecek.

Tek mekânda kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin yeni adresi olacak DasDas Mart ayında Batı Ataşehir’de kapılarını açacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.