“Kaldırın şunu ekrandan” Işın Karaca’dan İrem Derici’ye yaylım ateşi!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına katılan şarkıcı Işın Karaca, “Kocama evlilik teklifi etti” dediği İrem Derici’ye ateş püskürdü.

Başarılı şarkıcı Işın Karaca, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk oldu. Işın Karaca, programda meslektaşı İrem Derici hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak “Görmeye tahammülüm yok” dedi.

“İREM DERİCİ’Yİ GÖRMEYE TAHAMMÜLÜM YOK”

İrem Derici ile aynı karede olmaya bile tahammülü olmadığını söyleyen Işın Karaca, olası bir kavganın daha fitilini ateşledi.

YouTube video

Işın Karaca, canlı yayında İrem Derici hakkında şunları söyledi:

“Bu camia küs-barış borsası. Demet’le bu aralar görüşmüyoruz. Dilerim Demet Akalın ve İrem Derici’nin dostluğu uzun sürsün ama ben pek sanmıyorum. Ama İrem Derici’yi görmeye hiç tahammülüm yok.”

“KALDIRIN ŞU CANLIYI”

“Ekranda bizi yan yana getirmeyin. Kaldırın şu canlıyı ekrandan. Tahammülüm yok ona hiç. Bir yerde de karşılaşsak benim sevmediğim insanlar yandan yandan kaçıp çıkıyorlar genelde. Onunla hiçbir yerde, hiçbir sahnede aynı kadroda olmak istemem. Yüzüne gülüp, kapıdan çıkmanı bile beklemeden konuşan insanlara dayanamıyorum. Herkesin kötülüğü kendi hanesine yazılıyor. Bana yazılmıyor, çok şükür.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.