Kalbimin Sultanı dizisinin yıldız ismi Ali Ersan Duru kampa girdi

Geçtiğimiz hafta Star ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Kalbimin Sultanı dizisinde 2. Mahmud karakteri ile başrol oynayan Ali Ersan Duru dizi çekimleri öncesi adeta kampa girdi.

Uzun ve yoğun bir çalışma süreci geçiren oyuncunun kılıç kullanma ve at binme dersleri ise halen sürüyor. Çekimlerden 2 ay önce ders almaya başlayan Duru, kılıç kullanmada zorlanmadığını ama at binerken birkaç kez tehlike atlattığını belirtti. Partneri Rus Oyuncu Alexandra Nikiforova’nın da aynı dönemde Türkçe dersleri aldığını söyleyen Duru, dizinin hazırlık sürecinde ekip olarak çok emek verdiklerini de söyledi.

ALİ ERSAN DURU ARAP HAYRANLARININ KISKACINDA

Yakışıklı oyuncu Ali Ersan Duru’nun sosyal medya hesabı adeta Arap dünyasının kıskacında. Geçtiğimiz hafta ekranlarda ilk bölümü ile ekranlara gelen Kalbimin Sultanı dizisinin yakışıklı başrol oyucusu Ali Ersan Duru, paylaştığı dizi fragmanı sonrası Arap hayranlarından jet hızıyla yorum yağmuruna tutuldu. 1 saatte 1300 e yakın yorum gelen videonun altında hayranları genellikle diziden sorular sorup sevgilerini dile getirdiler.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.