Kalben “Şanssız Mücadeleci”

Kalben’in uluslararası bir ekip ile yaptığı Şanssız Mücadeleci karantina günlerinde sevgisiz, temassız ve aşksız kalanlara umut oluyor. Kalben, zorlukların ve acının içinde tamamen kaybolmak üzere hissettiğimiz bu günlerde, bu şarkının göğe bakmamıza sebep olmasını umut ediyor.

Kalben şarkılar yoluyla sevgi ve anı üretmeye devam ediyor. Teoman ile düet çalışmalarından sonra hızını kesmeyen müzisyen, uluslararası bir ekiple çalıştığı Şanssız Mücadeleci adlı şarkıda yine yepyeni seslerle dans ediyor ve doğduğu, büyüdüğü topraklardan yükselen ezgilere yer veriyor. Kanunun hâkim olduğu Şanssız Mücadeleci, Kalben’in benzersiz sesiyle bir araya gelerek dinleyiciyi bambaşka bir yolculuğa çıkarıyor.

blank

Kalben Şanssız Mücadeleci’yi şu sözlerle anlatıyor:

Hepimiz başımıza gelenlerle baş etmeye çabalıyoruz. Sevgisiz, temassız ve aşksız hissediyoruz. Bu şarkı her koşulda sevebilmek, göğe bakarak yürüyebilmek, sevdiklerimizle birlikte söyleyip çiçeklenmek umuduyla yazıldı. Özlediğimiz sofralara, özgür günlere, birbirimize dokunmanın heyecanına…”

KLİPTE SÜRPRİZ İSİM

İlginç klipleriyle şarkılarını görsel anlamda da şaşırtıcı hikayelerle taçlandıran Kalben bu geleneği bozmadı. Farklı işleriyle dikkat çeken Başak Soysal’ın yönettiği Şanssız Mücadeleci’nin klibinde sürpriz bir isim karşımıza çıkıyor. Kalben başrolü usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile paylaşıyor.

Hoş Bir Seda adlı yapım şirketinden çıkan single DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda 21 Mayıs’ta yerini aldı. Kapak çalışmasındaki sanat eseri Hilal Polat’a, kapak tasarımı ise Kalben’in Kalp Hanımda da çalıştığı Volkan Ölmez’e ait.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.