Kahvaltının Yöresi Belli Cavali Lounge

Maslak’ta açıldığı günden itibaren şehrin popüler buluşma noktası olan Cavali Lounge köy kahvaltısı ile ön plana çıkıyor.

Şık ve konforlu ambiyansı, günün her saatine uygun damakta iz bırakan zengin menüsü, imza kokteyllere sahip barı, fırın ve tatlı ürünlerinin yer aldığı her yaştan misafirine hitap eden eğlence konsepti ile şehrin gözde mekanı Cavali Lounge yöresel köy kahvaltısıyla müdavimlerine şölen yaşatıyor. Yaşattığı şölenin en güzel yanı kalabalık masalarda uzun kahvaltı keyifleri. Kahvaltı kadar muhabbet pekiştiren, insan ruhuna iyi gelen veren bir öğün daha var mı? Kahvaltıyı geçiştirmelik bir öğün olarak değil de tadı çıkarılması gereken bir fırsat olan görenler için doğru adres Cavali Lounge.

blank

Türk mutfağında yöresel lezzetleriyle kahvaltının önemli bir yeri var. Damak tadına hitap eden bu lezzetler Cavali Lounge’de bir araya geldi. Cavali Lounge, mevsimin taze ürünleriyle hazırlanan ve lezzet müdavimliği yaratan tatlarıyla sıcak buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Her yaştan misafirine hitap eden öğününde Çanakkale Ezine beyaz peynir, organik köy yumurtası, Ayvalık sele zeytin, Kıbrıs hellim peyniri, Çengelköy salatalığı, organik köy biberi, Antalya yöresi reçel çeşitleri, Afyon Karahisar sucuğu, köy tereyağı, Kars kaşarı, beyaz, kepekli, simit ve bazlama ekmek çeşitleriniz ile kahvaltımız çay servisiyle damağınızda şölen yaratıyor.

Adres: Maslak Mah. Taşyoncası Sok. Maslak 1453, Nişantaşı Üniversitesi, OD blok No:1, Y İç kapı No:Z17 Sarıyer

Rezervasyon: +90 555 100 05 64

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.