Kadir İnanır uyandırıldı ve solunum cihazı çıkartıldı

Geçtiğimiz gün rahatsızlanarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Kadir İnanır, ameliyata alındı. Sevenlerini korkutan İnanır’dan haber geldi. Ameliyattan sonra yoğun bakıma alınan Kadir İnanır uyandırıldı ve solunum cihazı çıkartıldı.

Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden olan Kadir İnanır, geçtiğimiz gün aniden rahatsızlandı. Apar topar hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, tedavi altına alındı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde, beyin kanaması nedeniyle ameliyata alınan sinema oyuncusu Kadir İnanır’dan iyi haber geldi.

“UYANDIRILDI”

Ameliyat sonrası İnanır, yoğun bakım ünitesine alındı. Bir süre burada tutulan İnanır, uyandırıldı. Solunum cihazı da çıkartılan İnanır’ın bilincinin açık olduğu bildirildi. İnanır’ın bir süre daha yoğun bakım ünitesinde tedbir amacıyla tutulacağı belirtildi.

KADİR İNANIR’IN DOKTORUNDAN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.