Kadir İnanır koronavirüs aşısı olduğunu duyurdu

71 yaşındaki ünlü oyuncu Kadir İnanır koronavirüs aşısı olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İnanır “Herkesi aşı olmaya davet ediyorum” dedi.

Türkiye’de koronavirüse karşı aşılama süreci kademe kademe yapılmaya devam ediliyor.. Oyuncu Kadir İnanır da koronavirüs aşısı olduğunu duyurdu. 71 yaşındaki oyuncu, “Herkesi aşı olmaya davet ediyorum” dedi. İnanır o anları Instagram hesabından paylaştı.

Sağlık Bakanlığı’nın aşılamada izlenecek yol haritası, yaş, kronik rahatsızlık ve çalışılan sektöre göre 4 aşamada uygulanıyor. Sağlık çalışanları ve 65 yaş üstündekiler aşılanmaya başlandı. Öğretmenler de bu ayın sonundan itibaren aşılanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.