Kadir Doğulu’dan Serra Arıtürk’e övgü dolu sözler

Kanal D’de ekrana getirilen Aşkın Tarifi dizisinde başrolleri paylaştığı Serra Arıtürk’le olan samimi paylaşımı ile tepki çeken Kadir Doğulu, verdiği röportajda rol arkadaşı hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Doğulu, ‘Serra ile çok iyi anlaştık. Açık fikirli ve bu işe iştahlı. Serra da hem istekli hem de çok yetenekli. Çok iyi anlaşıyoruz, bu da ekrana yansıyor.’ dedi.

YouTube video

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi dizisindeki partneri Serra Arıtürk’le geçtiğimiz hafta samimi bir video paylaşarak eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Milliyet’e özel açıklamalarda bulunan Kadir Doğulu, rol arkadaşı Serra Arıtürk’e övgü dolu sözler sarf etti.

‘Partneriniz Serra Arıtürk’le iyi bir enerji yakaladınız. Onun ilk dizisi olduğu için zorluk yaşadınız mı?’ sorusuna yanıt veren Kadir Doğulu, şunları söyledi:

SERRA ARITÜRK’E ÖVGÜLER YAĞDIRDI

‘Çok iyi anlaştık. Açık fikirli ve bu işe iştahlı… İlk kez oyunculuk yapması insanlara handikap gibi gelebiliyor ama benim son projelerimde genellikle tercihim, yeni yeteneklerden yana… Serra da hem istekli hem de çok yetenekli… Çok iyi anlaşıyoruz, bu da ekrana yansıyor.’

blank

MUTLU EVLİLİĞİN SIRRINI VERDİ

Kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül’le mutlu evliliğinin sırrını veren Doğulu, ‘Sürekli uyanık olmak gerek. Bir şeyin iyi gittiğini görüyorsan, bununla ilgili meraka girmen lazım. ‘Ben istiyorum, bu olsun’ ya da ‘O istedi diye yapmıyorum’ dediğinizde, bir süre sonra biter. Evimizde yıldızlık ve starlık yerine dişi ve erkeklik kavramını bilen iki insan var.

‘HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR KADIN VARDIR SÖZÜ YALAN’

Kıskançlık ve ‘Ben ne dersem onu yapacak’ gibi bir durum bizde söz konusu olamaz. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözü yalan… Her başarının arkasında kadın vardır. Çünkü yaratıcı olan dişidir. Ama onu yaşatan da erkektir.’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.