Kadir Doğulu’dan gözaltı açıklaması

Bir arkadaşıyla Dubai’ye giden Kadir Doğulu, havalimanında kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. 4 saat sonra serbest kaldığında ilk işi yurda geri dönmek oldu.

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu bir arkadaşıyla birlikte önceki gün Dubai’ye gitti. Havalimanında ülkeye giriş yapmak üzereyken de gözaltına alındı. Kendisine yapılan muamelenin son derece insanlık dışı olduğunu söyleyen Doğulu daha sonra da kimliğini vermeyi kabul etmediği için havalimanında tutuldu ve dört saat boyunca burada kaldı. Doğulu, yaşadıklarını Instagram’ından şöyle anlattı:

KİMLİK SORUNU YAŞANMIŞ

“Sadece fast treck (hızlı geçiş) çizgisinden bir tık dışarı çıktık diye karakolda bekletildik. Hızlı geçiş kartlarımız elimizden alındı. Yüzümüze dahi bakılmadı. Aşağılandık. Bir küfür yemediğimiz kaldı…” Kadir Doğulu bir süre sonra ikinci kez aynı muameleye maruz kaldığını duyurdu: “Dubai’de ikinci kez gözaltına alındım. Kimliğimi istediler. ‘Yanımda olmayabilir, neden?’ dedim diye. Acı olan beni bir şirket maç izlemem için davet etti.” Ünlü oyuncu serbest kaldıktan sonra ilk uçakla İstanbul’a geri döndü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.