Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün nikah tarihi belli oldu

Dizi seti arkadaşlıkları aşka dönüşen ünlü çiftin, düğün tarihi ve detayları belli oldu. 8 Temmuz Cuma akşamı nikah masasına oturacak Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti davetiyelerini dağıtmaya başladı. Sevilen çift geçtiğimiz kasım ayında aile arasında sürpriz bir nişan yapmıştı.,Davetiyeleri dağıtmaya başladılar Davetiyeleri dağıtmaya başlayan çift, dizilerinin sezon finali yapmasının ardından 20 gün boyunca detaylarla ilgilenecek. 8 Temmuz Cuma akşamı Kanlıca’daki denize sıfır A’jia Hotel’de evlenecek olan ünlü çift, saat 19.30’da kıyılacak nikahın ardından davetliler ile gece yarısına kadar eğlenecek. “Evlilik kutlamamıza davetlisiniz”
Çiftin nikah davetiyesi gerçek yapraklardan oluşuyor ve içinde “Evlilik kutlamamıza davetlisiniz” yazıyor. Bunun yanında davetiyeye “Çocuklara iyi uykular” yazmayı da ihmal etmemişler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.