Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül evlendi

Kadir Doğulu Naslihan Atagül çifti görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Uzun süredir birlikte olan Kadir Doğulu veNeslihan Atagül, dün nikâh masasına oturdu. Geçtiğimiz yıl aile arasında yapılan sade törenle nişanlanan çiftin düğün merasimi ise renkli geçti.

Doğulu, geleneklere uyarak düğün günü Atagül’ü evinden davullu-zurnalı törenle çıkardı. Geçtiğimiz ocak ayında babası vefat eden Atagül, annesinin Okmeydanı’ndaki evinden alındı.

kadir neslihan

Evin önünde karşılıklı çiftetelli oynayan çift, ardından düğünün yapılacağı Kanlıca’daki Ajia Otel’e geçti. Saat 19.30’da kokteyl ile başlayan törene yaklaşık 200 kişi katıldı. Kokteylin ardından nikâh saat 20.30’da kıyıldı.

kadir-neslihan

İKİ GELİNLİK GİYDİ

Gelinin şahitleri Nazlı İmer Özbekar, Sevda Efe Boztepe ve Aslı Kızmaz oldu. Damadın şahitliğini ise Önder Altunbaş ve Mustafa Avkıran üstlendi. Düğünde Doğulu, Vakko marka lacivert bir smokin giydi. Atagül ise nikâhta Vakko Wedding imzalı gelinlik giydi.

Oyuncu nikâh kıyıldıktan sonra after party’de Zeynep Tosun imzasını taşıyan gelinlikle boy gösterdi. Düğün, Çağlar Hepterlikçi’nin canlı performansıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Çift, düğünün ardından balayı için Bodrum’a gideceklerini söyledi.

TÜRKİYE ONLARI KONUŞTU

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun düğününe ait fotoğraf ve videolar ‘NeslihanKadirWedding’, ‘NeslihanKadirevleniyor’, ‘NeslihanDoğulu’, ‘Sonsuzakadarevet’ hashtag’leri ile sosyal medyada paylaşıldı.

Gecenin sonunda paylaşımların sayısı 2 milyonu geçti.

Neslihan Atagül nikahın ardından ‘Neslihan Doğulu’ olarak TT listesine de girdi.

İŞTE NESLİHAN ATAGÜL’ÜN GELİNLİĞİ:

neslihan kadir

BİTMEYEN KRİZ

Düğünde gözler Atagül’ün “Kara Sevda” dizisinde başrolü paylaştığı Burak Özçivit’i aradı.

Sevgilisi Fahriye Evcen’le tatil yapan oyuncu düğüne katılmadı. Özçivit ve Atagül’ün dizideki yakınlaşma sahnelerinin Doğulu’yu kıskançlık krizine soktuğu iddia edilmişti. Bu iddialar yalanlamış ancak çiftler aynı ortamda bir araya gelmemeye özen göstermişti.

DUYGUSAL MESAJ

Kadir Doğulu, nikah öncesi Instagram sayfasında duygusal bir mesaj yayınladı.

Nişanlısı ile yer aldığı fotoğrafını takipçileri ile paylaşan Doğulu, altına şu notu düştü:

“Hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğini anladığın zaman, hayatının geri kalanının hemen başlamasını dilersin… Yarın (bugün) hemen gelsin!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.