Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül’ün doğum gününü böyle kutladı

Ekranların başarılı oyuncuları arasında gösterilen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, geride bıraktığımız temmuz ayında dünya evine girmişti. Birlikteliklerini son derece güzel bir düğünle taçlandıran ikili şimdilerde cicim aylarını yaşıyorlar. Sosyal medya hesabından çıktıkları balayına dair kareler paylaşan çiftin son paylaşımı son derece duygusal oldu.

Eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından da kutlamak isteyen Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’e sürpriz yaparken çekilmiş bir kareyi şu satırlarla paylaştı: “Bana böyle sarıl hep! Mutluluktan ağla hep. Güzel yüzün gülsün hep. En az bu fotoğraftaki gün kadar mutlu olalım hep! Doğum günün en mutlu günüm. İyi ki doğmuş iyi ki benim olmuşsun. Seni çok seviyorum karıcığım! Hep! #iyikidoğdunkarıcığım #iyikidoğdunneslihandoğulu 20.08.2016”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.