Kadir Çöpdemir: Değiştirelim be! Bıktık be! Bıktığımızı değiştirelim ya!

Birçok film ve dizide rol alan oyuncu Kadir Çöpdemir, 14 Mayıs seçimi öncesi bir çağrıda bulundu. Yurt dışı seyahati sırasında Instagram hesabından seçim mesajı veren Çöpdemir, ”Değiştirdiğin zaman ferahlama olur bünyede. Nefes alırsın. Değiştirelim be! Bıktık be! Bıktığımızı değiştirelim ya!” dedi.

11 ili vuran 6 Şubat depremi nedeniyle yeni önlemler altında yürütülen 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu seçimde, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyeleri belirlenecek.

Pusuladaki sıralamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan seçimde yarışacak.

‘Ekmek Teknesi’, ‘Türkler Çıldırmış Olmalı’, ‘Tövbeler Olsun’ gibi projelerde yer alan oyuncu ve aynı zamanda radyo programcısı Kadir Çöpdemir, seçime 4 kala, yurt dışında bir seyahati sırasında sosyal medyadan video paylaşarak ‘değişim’ çağrısı yaptı.

”DEĞİŞTİRELİM BE! BIKTIK BE!”
Instagram hesabından paylaştığı videoda “değişim” mesajı veren Çöpdemir şu ifadeleri kullandı:

”Ne diyor büyükler? Tebdili mekanda ferahlık vardır. Tebdil değiştirmek demek. Mekan değiştirirsen ferahlarsın diyor. Biz de Barcelona’dan biraz tebdil yapalım dedik, atladık trene, Madrid’e gidelim dedik. Değişiklik iyidir, değiştirmek lazım. Değiştirdiğin zaman ferahlama olur bünyede. Nefes alırsın. Değiştirelim be! Bıktık be! Bıktığımızı değiştirelim ya!”

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.