Kadınlara özel alışveriş festivali “Kadınca Fest”

13-14-15 Eylül tarihlerinde Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Ataşehir Watergarden Türkiye’nin kadınlara özel alışveriş festivali Kadınca Fest’e ev sahipliği yapacak.

Banu Noyan organizasyonu ile gerçekleşecek olan Kadınca Fest’te hiçbir yerde bulamayacağınız, bugüne kadar keşfetmediğiniz özel tasarım ürünler sizleri bekliyor.

Doya doya alışveriş yapabileceğiniz Kadınca Fest’in sürprizleri bununla da bitmiyor..

blank
Kadınca Fest

ÜNLÜ KONUKLARLA SÜRPRİZ BULUŞMALAR

Pilates uzmanı Ebru Şallı, ünlü şef Yağız İzgül, duayen modacı Neslihan Yargıcı, evinizin mimarı Selim Yuhay, kadınlara özel bu festivalde, Kadınca Fest misafirleriyle buluşacak ve merak ettiğiniz tüm soruları yanıtlayacak.

Ünlü isimlerle yapılacak söyleşilerin yanı sıra dekorasyon, moda, saç, makyaj trendlerinin konuşulacağı, ünlü şeflerin mutfağın püf noktalarını ve çok özel tarifleri paylaşacakları muhteşem, rengarenk bir Alışveriş Festivali’nde kadına dair her şey var.

ÇOCUKLARA ÖZEL ATÖLYELER

Sürpriz isimlerin katılacağı festival kapsamında çocuklara özel eğlenceli ve eğitici atölyeler de yer alacak.

13-14-15 Eylül tarihlerinde müzik, eğlence, söyleşi ve alışverişi bir araya getiren Kadınca Fest’te buluşalım.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.