Kadınlar hayatlarının erkeğini 3 dakikada seçiyor!

Araştırmada rol alan kadınların %88’i,bir erkeğin hakkındaki ilk izlenimlerinin değişmediğini belirttiler.

Kadınların sevgilileri konusunda ‘Acaba bu erkek benim hayatımın erkeği mi?’ düşüncesi kadınlar için daima büyük bir risk konusu olmuştur.

Sürekli endişe ettikleri bu sorunun aslında üç dakikada karar verilebilecek birşey olduğu kanıtlandı.

Kadınlar karşısındaki kişinin hayatlarının erkeği olup olmadığına o kişiyi ilk gördüğü andan itibaren üç dakika içerisinde karar verdikleri gözlemlendi.

İngiltere’de yapılmış bir araştırmaya göre kadınlar erkeklerin bakışına,fiziksel görünüşlerine ve giyimlerine bakarak üç dakikada puanlama yaptığını ve bu konuda iç güdülerine güvendiklerini tespit etti.

Araştırmada rol alan kadınların %88’i,bir erkeğin hakkındaki ilk izlenimlerinin değişmediğini belirttiler.

Bu araştırmanın diğer bir tespiti de kadınların ukala erkeği üç dakika içerisinde elemeleri oldu. Ayrıca aynı cins kişilerle daha fazla arkadaşlık kuran kadınların cinsel hayatlarının monoton ve sıkıcı olduğu ortaya çıktı. kadinsalseyler

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.