Kadınlar Dünya Kupası’nda rekor!

Avustralya ile Yeni Zelanda’nın ortaklaşa ev sahipliği yaptığı 2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası’nda önceki yıllara göre yoğun talep olduğu açıklandı. 100 gün kala 650 bin biletin satıldığı organizasyonda 1,5 milyon bilet satışıyla rekor kırılması bekleniyor.

FIFA’nın yaptığı açıklamaya göre, 20 Temmuz-20 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan ve ilk kez 32 takımın katılacağı organizasyonun maç biletlerine, daha önceki yıllara oranla yoğun talep gösterildi.

TÜM YILLARIN REKORU KIRILACAK
64 müsabakanın düzenleneceği Dünya Kupası’nın başlamasına 100 gün kala 650 bin biletin satıldığı ve ilk maç gününe kadar toplam 1,5 milyon biletin satılacağı ve yılların rekorunun kırılacağı açıklandı.

FIFA Genel Sekreteri Fatma Samoura, “FIFA’nın hedefi, şu ana kadar düzenlenen en büyük ve en iyi Dünya Kupası’nı bu yıl gerçekleştirmektir. Turnuvanın başlamasına 100 gün kala, birlikte yaşadığımız bu heyecanın ortak sesi, Dünya Kupası’nda yankılanacak” dedi.

BİR MAÇTA 100 BİNİN ÜZERİNDE KATILIM
Yeni Zelanda ile Norveç arasında 50 bin kişi kapasiteli Eden Park Stadı’nda oynanacak açılış maçı öncesinde Auckland kentine, 100 binin üzerinde futbolseverin katılımı bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.