“Kadının Eseri”nin Bu Haftaki Konukları Açelya Akkoyun ve Hilal Nur Kocabaş

KOTEX SPONSORLUĞUNDA YAYINLANAN VE GÜÇLÜ KADIN HİKAYELERİNİ KONU ALAN “KADININ ESERİ” BU HAFTA AÇELYA AKKOYUN VE HİLAL NUR KOCABAŞ’I AĞIRLIYOR!

Yapımını Provizyon Medya’nın, sunuculuğunu ise Elçin Ateş Ersoy’un üstlendiği program “Kadının Eseri”, sezon finaliyle 8 Mayıs Pazar saat 11.15’te FOX izleyicisiyle buluşacak.

Programın her bölümünde, hayatları boyunca karşılaştıkları zorlukları aşıp hayallerini gerçekleştiren farklı mesleklerdeki kadınların ilham veren hikayelerine odaklanılıyor.

“İsterse yapar” diyerek kadına her daim cesaret vermeyi hedefleyen Kotex, programın sponsorluğunu üstleniyor ve güçlü kadın hikayeleriyle daha fazla kadına ilham olabilmeyi amaçlıyor.

Ersoy’un farklı alanlarda başarı göstermiş kadın konuklarını ağırladığı ve yolculuklarını samimi bir atmosferde izleyicilere aktardığı programda, tanınmış konuklar da kişisel hikayelerini izleyicilerle paylaşıyorlar.

BU HAFTANIN KONUKLARI AÇELYA AKKOYUN VE HİLAL NUR KOCABAŞ!

Hem sahnede hem de ekranda izleyiciyi büyülemeyi başaran güzel ve yetenkli oyuncu Açelya Akkoyun keyifli sohbetiyle programa renk katacak.

İstanbul’daki ilk kadın itfaiyecilerinden Hilal Nur Kocabaş ise karşılaştığı ön yargılarla mücadelesini izleyicilere aktarıp hayalindeki mesleği yapmak isteyen tüm kadınlara ilham verecek.

Hedeflerine ulaşmak için birçok zorluğa göğüs geren başarılı kadınların cesaret veren hikayelerinden oluşan, Kotex’in sunduğu “Kadının Eseri”, 8 Mayıs Pazar sezon finaliyle saat 11.15’te FOX’ta.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.