“Kadın Sohbetleri” adlı sosyal sorumluluk projesinin son durağı Gaziantep oldu

Prof.Dr.Başak Kandi ve Gizem Özdilli ile “Kadın Sohbetleri” adlı sosyal sorumluluk projesinin son durağı Gaziantep oldu.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Zeugma Rotary kulübünün katkılarıyla düzenlenen etkinlik Gaziantep kültür ve sanat merkezinde gerçekleşti.

Dermatoloji ve İmmünoloji Uzmanı Prof.Dr.Başak Kandi sağlık,güzellik ve bakım üzerine Gaziantepli hanımların sorularını bire bir cevaplarken yörede çok tüketilen acı biberin faydaları hakkında da bilgi verdi .

Söyleşinin sonunda Gizem Özdilli’ye üzerinde adı yazan bir tepsi Gaziantep tatlılarından oluşan özel bir tepsi hediye edildi.

Formuna özen gösteren Özdilli “Bu tatlı tepsisine rejim yapılmaz bugün diyeti bozuyorum.Bu kadar tatlıyı yedikten sonra İstanbul’a artık koşarak giderim ‘’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.