Kadın savunmasız değildir

Muay Thai Türkiye ve Avrupa Şampiyonu milli sporcu Önder Saday, Samuray Kılıcı ile canice katledilen 28 yaşındaki Başak Cengiz’in ardından sessizliğini bozdu.

Bahçeşehir’de ki spor salonunda erkek sporculardan daha çok kadın sporculara eğitim veren ve her fırsatta kadınlara vermiş olduğu dövüş sporları eğitiminde maddi olarakta kolaylık sağlayan milli sporcu Önder Saday: “Katil vermiş olduğu ifade de kendisine direnemeyeceğini için cinayeti bir kadın üzerinden işlediğini itiraf ediyor. Kadınların kendilerini savunmasız göstermemesi hem iş hem de sosyal çevrelerinde öz güvenli bir şekilde hayatlarına devam etmelerini sağlıyor. Hayatta karşımıza ne çıkacağını bilemeyiz, bize düşen tek şey kendimizi savunmayı öğrenmek ve savunmak” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.