Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 13’üncü kez düzenlenen ve Türkiye’nin kadınlara özel ilk ve tek fotoğraf yarışması olan ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’e başvurular devam ediyor. Amatör ve profesyonel tüm kadın fotoğrafçıların hayata bakış açılarını yansıttığı yarışmaya 13 Mart’a kadar başvuru yapılabilecek.

İlk düzenlendiği 2007 yılından bugüne kadar 15 binden fazla kadının 62 binin üzerinde fotoğrafla katıldığı ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’ fotoğraf yarışmasının başvuruları devam ediyor. Amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçılara açık olan yarışmaya başvurular, Anadolu Hayat Emeklilik ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu internet sitesi üzerinden 13 Mart’a kadar yapılabilecek.

Türkiye’nin en çok ilgi gören fotoğraf yarışmalarından biri olan ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında düzenlenen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’e, ‘Hayata Dair’ temasıyla 18 yaş ve üzeri tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçılar en fazla 4 adet fotoğrafı ile katılabiliyor.

blank

Bu yılki seçici kurulda fotoğraf sanatçısı Prof. Güler Ertan, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Başkanı Prof. Nihal Kafalı, fotoğraf sanatçısı Haluk Çobanoğlu ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer alıyor.

Sonuçları 3 Nisan 2019 tarihinde Anadolu Hayat Emeklilik’in internet sitesinde yayınlanacak olan yarışmanın birincisi 7.000 TL, ikincisi 5.000 TL, üçüncüsü 3.000 TL ödül alırken 3 eser de 1000 TL değerinde mansiyon ödülünün sahibi olacak. Ayrıca sergileme alan eser sahipleri 350 TL ödül kazanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.