“Kadın” dizisinin yeni sezon çekimleri başlıyor!

Yapımcılığını MED YAPIM ile MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı Kadın’ın yeni sezon çekimleri başlıyor.

Fox TV’de 3. sezonuyla ekranlarda olacak olan Kadın dizisinin çekimleri başlıyor. Dizinin fanları ne zaman başlayacağını merak ederken sevindiren haber oyuncu Seray Kaya müjdeyi verdi. Kaya, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla Hande Altaylı’dan gelen 3. sezon 65. bölüm senaryosunu paylaştı. Bu da dizinin çekimlerinin çok kısa bir süre içinde başlayacağı anlamına geliyor. Kadın dizisinin Eylül ayının sonlarına doğru ekranlarda olması bekleniyor.

Merakla beklenen dizinin zengin kadrosuna Türkiye’nin başarılı isimlerinden Hümeyra’da dahil oldu. Yayınlandığı ilk günden beri izleyicinin gönlünde taht kuran dizide Hümeyra’nın hangi karakteri canlandıracağı merak konusu.

FOX’un beğenilen ve Salı günlerinin en çok izlenen dizisi “Kadın”ın 3. sezonu için şimdiden nefesler tutuldu.

Kadın yeni sezonuyla yakında FOX’ta!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.